Kolo Design är en föregångare inom ekologiska företagsgåvor, vackra inredningsprodukter, personliga presentprodukter och förbättrade produktförpackningar!

De ekologiska och vackra träprodukterna från Kolo Design passar utmärkt som företagsgåvor, presentprodukter, heminredning och även för produktförpackningar. Med lasergravyr kan du personifiera gåvorna med ditt företags logotyp eller en personlig textgravering för din nära och kära. Kolo Designs produkter är finländska, ansvarsfulla nyckelhålsmärkta produkter som tillverkas av förnybara, koldioxidneutrala naturresurser.

Tehty Suomessa

Våra kunder berättar för oss

"Service och produkter av högsta kvalitet! Leveransen gick snabbt och smidigt.” - Itä-Suomen Biomassa Oy

”Långvarigt kundförhållande, jag är nöjd med produkten vi har beställt.” - Sulkavan Kunta

”Bra och snabb service!” - Pohjois-Karjalan Martat ry

”Snabb leverans, vänlig service och högkvalitativa produkter!” - Waxon autopesulat

”Tack vare Kolo Designs designade produktförpackning har vi kunnat öka omsättningen och genomsnittsköpet av våra produkter samtidigt som vi stärker vårt varumärke.” - Clash Discs, Timo Nuutinen

”Kolo Design var ett enkelt val eftersom våra företag delar alla värderingar som är viktiga för oss, och dessutom är produkterna helt fantastiska!” - SunSilva, Jori Alasirniö

”Genom Kolo Designs hjälp har vi gjort produktförpackningen till en försäljningspunkt, och den högkvalitativa träförpackningen har även skapat helt ny efterfrågan på presentmarknaden.” - Kupilka, Arja Kaasinen

Kolo Designs produkter är ett ansvarsfullt val som låter dig kommunicera ditt företags värderingar och dina personliga val för vår miljö.

Kolo Design

Kolo Design är ett företag från Norra Karelen som grundades år 2015. Kolo Design-produkterna är inhemska, funktionella och ekologiska gåvor som, tack vare sin skarvteknik, smidigt ryms i kompakta förpackningar. Dessa lätta produkter som är paketerade i små och eleganta paket är lätta att hantera, transportera och skicka. De pussel-liknande produkterna monteras självklart utan lim eller skruvar.

Vi är medlemmar i Finskt Arbetes Förbund, och våra produkter är inhemska nyckelhålsprodukter.

Vår vision

Finlands vackra fyra årstider, gröna skogar och blå sjöar med klippiga stränder är en oändlig inspirationskälla för innovativ design. Vi vill hämta kreativa lösningar från denna resurs och samtidigt respektera naturen och använda dess resurser hållbart.